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The GAD Genes and GABA Production from Protaetia brevitarsis’s MSG Using Lactobacillus plantarum Isolated from Deep Sea Water
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Improvement of Volatile Quality from Allomyrina dichotoma Larvae Using Yeast Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
혐기성 수소발효를 결합한 생물학적 2단공정의 유기성폐자원 처리 및 바이오에너지 생산
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2015 .06
아티초크 유산균 발효물의 발효 전후의 항산화 활성에 관한 연구
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2021 .09
Food Waste a Fermentation Future Feed
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Production of the 4-Dihydroxy-2-Naphthoic Acid, a Bifidogenic Growth Stimulator by Weissella sp in Protaetia brevitarsis
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
screening of novel bacillus spp. From soil samples for stereospecific production of (r,r)-2,3- butanediol
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Potential of the 1,4-Dihydroxy-2-Naphthoic Acid Producing from Weissella paramesenteroides as Protaetia brevitarsis Fermenter
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
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한국생물공학회 학술대회
2020 .06
Carbon-Negative E-Fermentation Technology for the Production of High-Value Bioactive Materials
AFORE
2024 .11
Fermentation Condition Comparison of Black Garlic vinegars by Adding Apple Extract
한국생물공학회 학술대회
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국내 자생 전호 잎 발효물의 항산화 및 미백 활성
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2025 .03
Fed-batch Fermentation for Production of 7,10-Dihydroxy-8(E)-Octadecenoic Acid(DOD) from Pseudomonas aeruginosa KNU-2B
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Acetone-Butanol-Ethanol Production with High Productivity by Continuous Fermentation in the Membrane Cell-Recycle Bioreactor
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Effect of CO2 on variation of fermentation rate of kimchi and production of metabolites
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Microbial Hydrogen Production by Gas Fermentation with Pressurizing Process
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
Synchronous Saccharification and Fermentation by Using the Monascus purpureus Bio-capsule
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
유산균 발효에 의한 흰점박이꽃무지 염장소스 제조 및 특성
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
KSBB Journal
2015 .02
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