지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Advanced resveratrol delivery: Comparative analysis of liposomal strategies for enhancing physicochemical properties and functional efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A case study on economic analysis of electronic monitoring(EM) and applicability to Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Single-dose oral toxicity and anti-hyperuricemic effects of eggshell membrane in rats and Xenopus oocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
자가제조액비 장기연용 처리가 유기 오이의 생산성에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2019 .01
Effects of various freezing containers for vitrification freezing on mouse oogenesis
한국축산학회지
2016 .01
Effect of NaCl Concentration on the Emulsifying Properties of Myofibrilla Protein in the Soybean Oil and Fish Oil Emulsion
한국축산식품학회지
2015 .01
Observations of the cytoplasm within pollen grains of Lilium lancifolium using Cryo-SEM
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Emerging Trends and Innovations in the Global Food Sector - the Next 10 Years?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
해외 주요국가의 농·식품 R&D 투자 정책 및 동향
식품과학과 산업
2020 .12
Food safety management strategy: Sustainable quality control and innovation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Efficacy evaluation of oral liposomal vaccine for the prevention of Edwardsiellosis caused by Edwardsiella piscicida in Anguilla japonica eels
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
미래지향적 식품산업 R&D 추진전략
식품과학과 산업
2020 .09
Characterization of Food Microstructure Produced with 3D Printer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Digital innovation in the business value chain: Growth opportunities with food link
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
R&D strategy for functional food through successful cases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
R&D Strategy of Food-Tech
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
넙치에 대한 Erythromycin thiocyanate의 단일 근육투여에 따른 약물동태학적 특성
수산해양교육연구
2018 .12
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0