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Resveratrol의 첨가가 육계의 생산성, 혈액 생화학 특성, 혈액 내 면역글로불린과 혈액 내 항산화 인자에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .06
Formation and Physicochemical Properties of Chitosan Oligosaccharide (CSO) /A2 β-casein Nano-Delivery Systems (NDS) to Carry Resveratrol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cryo-EM for health & food innovation: Liposomal characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Resveratrol-Related Neuroprotective Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Study on the Functional and Physicochemical Properties of Seaweed-Based Protein-Polysaccharide Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
고온환경 조건에서 액상 resveratrol의 급여가 육계의 장내 형태에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Efficacy evaluation of oral liposomal vaccine for the prevention of Edwardsiellosis caused by Edwardsiella piscicida in Anguilla japonica eels
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Anti-Skin Aging Effects of Resveratrol, Oxyresveratrol, Triacetyl Resveratrol and Tetraacetyl Oxyresveratrol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Resveratrol on Osteoclast Differentiation of RAW 264.7 Monocyte-Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in physicochemical properties of skate during fermentation at 10℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Protective Efficacy of Gamma-irradiated Resveratrol in Ulcerative Colitis via Differentiation of Tolerogenic Dendritic Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effect of Resveratrol-Containing Grape Peel Extract against UVB-induced Skin Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lipid-Lowering and Anti-Obesity Properties of Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development and Validation of Analytical Method for Resveratrol and trans-Scirpusin A in Smilax sieboldii Extract as a Functional Ingredient
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts Inhibits Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of health functional food to improve memory: Focusing on efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Manufacture and Physicochemical Properties of Chitosan Oligosaccharide/A2 β-Casein Nano-Delivery System Entrapped with Resveratrol
Food science of animal resources
2019 .01
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of isolated pea protein type and extrusion type on meat analog: functional, physicochemical, textural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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