지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Analyses of Cholesterol, Tocopherols, β-Carotene and Retinol in Home Meal Replacement Menu in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Vitamin K Analysis in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Vitamin E Analysis in Commonly Consumed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Vitamin K Analysis in Commonly Consumed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Contents of Fat- and Water-Soluble Vitamins in Various Bread Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내 다빈도 해산물 외식식품류 17종의 지용성 영양성분 함량 분석: 토코페롤, 레티놀, 베타카로틴, 콜레스테롤, 지방산
한국식품영양과학회지
2023 .02
Monitoring of Vitamin D Content in Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 돼지고기의 부위별 Retinol (vitamin A) 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량 분석 : Retinol (vitamin A)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Sugars in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Water- and Fat-Soluble Vitamins in Kimchi Commercially Distributed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Vitamin E and Beta-Carotene Contents of Seasonal Wild Greens in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 돼지고기의 부위별 Tocopherol (vitamin E)의 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Breast Cancer Prevention with Dietary Gamma-Tocopherol Rich Mixture of Vitamin E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Folic acid and Vitamin C Content of Korea’s Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0