지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Inhibitory Effects of Saucerneol D Isolated from Saururus chinensis on Osteoclastogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Aquaporin Gene Family : Characterization and Stressinduced Expression Analysis in Brassica rapa
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Anti-oxidant activity of avicularin and isovitexin from Lespedeza cuneata
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Saucerneol D, a Natural Lignan Isolated from Saururus chinensis, Attenuates RANKL-Induced Osteoclastogenesis in Primary Bone Marrow-Derived Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
삼백초 에탄올 추출물의 위출혈성 스트레스 위염 억제 효과
한국식품영양과학회지
2015 .06
Efficacy of natural extract mixture, KC-100 against viral hemorrhagic septicemia virus (VHSV)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
천연소재로부터 분리한 색소분말과 혼합물의 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .02
Gastro-protective effects of Brassica oleracea var. capitata extracts in HCl-Ethanol Induced gastritis rat model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
염산/에탄올로 유도된 급성 위염 동물모델에서 십자화과 생즙 발효물의 위점막 보호 효과
한국식품영양학회지
2021 .10
Preventive Activities of Extracted Functional Bio-Compound from Yam (Dioscorea batatas) on Gastritis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimizing Pulp Mixtures for Hygiene Paper with Different Fiber Properties Using Mixture Design
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
INTEGRATED OMICS APPROACH FOR THE ELUCIDATION OF DEFENSE MECHANISM AGAINST VIRAL HEMORRHAGIC SEPTICEMIA VIRUS INFECTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Detection and Monitoring of Crimean-Congo Hemorrhagic Fever Virus in Meat and Dairy Product in 2021-2022
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
흰쥐에서 인도메타신으로 유발된 위염에 대한 까마귀쪽나무열매추출물의 보호효과
Food Science and Preservation
2017 .11
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory activities of persimmon peel against oxidative stress and diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
L PROTEIN DETERMINES THE TEMPERATURE SENSITIVITY IN VITRO OF TWO STRAINS OF VIRAL HEMORRHAGIC SEPTICEMIA VIRUS (VHSV) GENOTYPE IV
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effect of Curcumin on Enhanced F actin Formation during Early Stage of Viral Hemorrhagic Septicemia Virus (VHSV) Infection
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Investigation of immune cytotoxicity and immune activity of prebiotic materials (oat, pork potato, seoritae, wheat sprout, yacon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0