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Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
수수 코지 첨가량에 따른 속성장의 이화학적 품질 및 생리활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Aptitude Evaluation of Indigenous Fermented Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of Active Substance and Effect of Physiological Activity on Fermentation of Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physiochemical characteristics of koji made with different raw materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of seaweeds on rice koji production
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Soybean koji와 Rice koji를 첨가하여 발효한 도루묵(Arctoscopus japonicus) 액젓의 상온 저장 중 이화학적 품질변화
한국수산과학회지
2016 .04
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancing the functional properties of mixture of red ginseng and Dendropanax morbiferus extract by co-fermentation using three types of microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Physiological Activity of Camellia japonica L. According to Fermentation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Mixed lactic acid fermentation with L. harbinensis VF and L. plantrum using non-waxy rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
서평 : Advanced Fermentation and Cell Technology
식품과학과 산업
2021 .12
복합균주를 접종하여 제조한 메주의 발효 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
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