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Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Sustainable Diet Checklist Items for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
빅데이터를 활용한 다이어트 현황 및 네트워크 분석
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Association of meat attachment with intention to reduce meat consumption among young Korean adults in their 20s: Gender difference and moderating role of environmental awareness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Gender differences in gut health and immunity of aged mice fed high salt diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Vitamin B12 analysis for selected side dishes in the Korean diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Real Foliage Plants as Visual Stimuli to Improve Physiological and Psychological Stability in Adults
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
How to Name Plants: The Significance of Providing Exact Plant Names
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Guideline for naming of plant diseases in Korean
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effect of Natural Plant Extracts on High-fat diet-induced Obesity in C57BL/6J mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Plant root-based cocktail diet improves hepatic function in aged mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
High-Salt Diet Ameliorates High-Rice Diet-Induced Metabolic Disorder and Change of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of shrimp protein hydrolysate and krill meal supplementation in low fish meal diet for red seabream (Pagrus major)
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
개인맞춤영양 AI Diet 식품산업
식품산업과 영양
2021 .06
Mapping Process for Non-selected Food in the Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Recent changes in diet of Koreans, related health impact, and more
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
데이터 분석기법을 이용한 한국과 중국의 약용식물자원과 전통지식 정보 비교분석
한국산림과학회지
2018 .01
Effect of cold storage method for ‘Sulhyang’ strawberry mother plants on mother plant growth and the number of runners and daughters
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Effects of Lowering the Dietary Levels of Energy, Protein and Amino Acid (Methionine and Cysteine) on the Performance of Laying Hens
한국가금학회지
2017 .06
Gene-diet interactions on metabolic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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