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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Effects of Valeriana fauriei on Behavioral and Physiological Outcomes in an Animal Model of Stress
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Secondary metabolite analysis in shoot and root of Valeriana fauriei
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Transcriptome and secondary metabolite analysis in shoot and root of Valeriana fauriei
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Learning and Memory Improvement and Neuroprotection of Valeriana fauriei Extract on Ischemic Brain Injury Rats
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Correlation of Nerve Related Bioassay and Chemical Constituents from Different Parts of Valeriana fauriei Briq.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Expression of Terpenoid Biosynthetic Genes and Accumulation of Chemical Constituents in Valeriana fauriei
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Acute toxicity of emulsifiable concentrate of Valeriana fauriei briquet essential oil against Cyprinus carpio
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Valeriana fauriei Extract and Ethyl Acetate Fraction Inhibit Hydrogen Peroxide-Induced Cellular Reactive Oxygen Spices on SH-SY5Y and SK-N-SH Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Analysis of Volatile Compounds in Korean Distilled Liquors using HS-SPME GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative study of essential oil in wild and in vitro cultures of Valeriana jatamansi Jones in Nepal
Plant Biotechnology Reports
2023 .06
3가지 다른 방법으로 추출된 길초근(Valeriana fauriei) 정유의 갈색날개매미충(Ricania shantungensis)에 대한 살충 효과
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Phytoremediation of Volatile Organic Compounds by Indoor Plants: A Review
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Bacterial volatiles and plant health
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
조리방법에 따른 고추의 향기성분 변화
농업생명환경연구
2021 .12
Valeriana fauriei Extract Inhibit Cellular Oxidative Stress on Hydrogen Peroxide-Induced SH-SY5Y and SK-N-SH Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
전자코를 이용한 가열 중 레토르트 파우치로부터 발생한 휘발성분의 분석
한국식품과학회지
2017 .02
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