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Carotenoids : Functions and Recent Research Progress
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Variation of Three Carotenoid Content among Tomato Breeding Lines
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Carotenoid Content, Antioxidant Activity and Ethylene Related Gene Expression in High CO₂ Treated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Isolation and Characterization Carotenoid Hydroxylase Genes in Brassica napus
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Carotenoids의 생리 기능성과 생산기술
한국식품영양과학회지
1999 .01
흡연대학생의 비타민 A와 β - Carotene 섭취량 및 혈청 총 Carotenoids 수준과의 관계
한국식품영양과학회지
1999 .04
지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Kiwifruit (Actinidia Deliciosa cv. ‘Hayward’) Transformation Using β-carotene Hydroxylase, Phytone Synthase
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Kiwifruit (Actinidia Deliciosa cv. ‘Hayward’) Transformation Using β-carotene Hydroxylase, Phytone Synthase
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
단체급식에서 시금치의 조리방법에 따른 Carotenoids 및 Cis/Trans β-Carotene 함량의 변화
한국식품영양과학회지
2007 .01
Variation in Carotenoid Composition in Carrots during Storage and Cooking
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
Molecular Marker Development and Conventional Service System in Horticultural Crops
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Investigation of the Incorporation Efficiency of β - Carotene into Liposomes
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
酵母의 Carotenoids (Yeast Carotenoids)
한국식품과학회지
1971 .08
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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