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이용수
Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 이론적 고찰
Ⅲ. 연구 설계 및 조사방법
Ⅳ. 분석결과
Ⅴ. 결론
참고문헌
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Moderating role of restaurant type between strategy and financial performance
관광레저연구
2016 .09
중국 상해 소재 한식당 실태에 관한 연구
관광레저연구
2015 .01
The Influence of Korean Restaurants Experience on Intention to Visit Korea
Culinary Science & Hospitality Research
2020 .02
Forecasting the Business Performance of Restaurants on Social Commerce
유통과학연구
2024 .04
University Students’ Perspective towards the Atmospherics of Theme Restaurants in Selangor, Malaysia
Culinary Science & Hospitality Research
2017 .09
외식업체 조리 기술지원 및 경영 컨설팅을 통한 경영성과 향상에 관한 연구 : 경기지역 레스토랑을 중심으로
Culinary Science & Hospitality Research
2017 .08
식생활라이프스타일에 따른 기장지역 향토음식점 선택속성이 고객만족에 미치는 영향에 관한 연구
호텔관광연구
2015 .03
한식당의 선택속성이 고객만족 및 행동의도에 미치는 영향 : 중국인 유학생을 중심으로
호텔관광연구
2017 .09
중식프랜차이즈 레스토랑의 물리적환경, 경험가치, 감정반응 및 행동의도의 구조적관계
관광경영연구
2018 .01
레스토랑에서의 서빙로봇 이용 동기가 태도와 재방문 의도에 미치는 영향
한국외식산업학회지
2023 .12
Effect of internationalization and corporate social responsibility on the value of restaurants
관광레저연구
2016 .06
Restaurant Demand Forecasting using Machine Learning in the Unexpected Crisis: Insights and Lessons Learned from A Large Restaurant Chain
한국경영과학회 학술대회논문집
2023 .05
Financial Information of US Restaurants under Different Economic Situations from the Working Capital Management Perspective
Culinary Science & Hospitality Research
2020 .05
뷔페 레스토랑의 서비스품질이 고객가치, 긍정적 감정반응 및 만족도에 미치는 영향
한국외식산업학회지
2021 .06
Consumer Perceptions of Green Restaurants: The Halo Effects of Green Practices
관광레저연구
2020 .06
코로나 19 상황에서 소비자의 보상소비성향이 특급 호텔레스토랑 선택속성과 방문의도에 미치는 영향
호텔경영학연구
2022 .08
Synergy of restaurant internationalization and franchising on the firm’s value
관광레저연구
2016 .10
일임형 맞춤 레스토랑 서비스 속성의 중요도-만족도 분석에 관한 연구
한국외식산업학회지
2021 .06
일식 레스토랑의 다인스케이프와 고객감정반응, 행동의도 간의 관계에 관한 연구
Culinary Science & Hospitality Research
2020 .04
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