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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Analysis of Physiological Activity of Camellia japonica L. According to Fermentation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Separation and characteristics of yeast with whitening activity from traditional foods and wild flowers in Chungnam region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Establishment of Alcohol Fermentation Conditions for Production of Coffee Cherry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
강황 발효를 위한 최적 배양 조건 탐색과 김치 유래 발효균주 선발
산업식품공학
2020 .01
Effect of Citrus sinensis L. on Fermentation Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
토마토 농축액을 이용한 무가당 알코올 발효를 위한 효모의 선발
Food Science and Preservation
2016 .08
Antioxidant activity and Total Phenol Content in Coffee according to grinding degree and extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Fermentation on the Antioxidant Activity of Rice Bran by Monascus pilosus KCCM60084
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
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