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Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Hangover Relieving Effect of Coated Roasting Coffee Beans with Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
원산지에 따른 커피의 이화학적 특성, 생리활성 성분 및 산화방지 활성
한국식품과학회지
2017 .10
Metabolic Features of Coffee Beans Depending on Planted Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of physicochemical properties and antioxidant activity of decaffeinated coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Growth of Molds on Green Coffee Beans Treated with Chlorine Dioxide Gas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chlorogenic acids in coffee: From bean to cup to human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Descriptive Analysis of Seven Leguminous Plants in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Physicochemical properties of red bean and chickpea protein extracts from three different enzyme hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
콩과 아열대채소 ‘Green beans’ 유전자원별 고랭지 생육 및 수량특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Development of method for the simultaneous determination of multi-mycotoxins in Green Coffee Bean by LC-MS/MS after SPE Clean up
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lutein Contents and Antioxidant Activity in Various Small Red Bean Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Properties and Antioxidative Activities of Processing Byproducts of Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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