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High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
Separation and characteristics of yeast with whitening activity from traditional foods and wild flowers in Chungnam region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of sweet red-bean bread with yeast starter based on fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiological activities of yeast hydrolysate according to molecular weight
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-oxidative Activity of Fermented Aronia Residues with Lactic Acid Bacteria and Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Separation and characteristics of yeast with anti-articular inflammation activity from traditional foods and wild flowers in Chungnam province
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on quality improvement of K-fermented food using non-Saccharomyces yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Beneficial Effect of Supplement Containing Yeast Hydrolysate on Obese Women : A Pilot Study on Anti-Obesity and Skin Care
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Metabolomic Understanding of Yeast during Growth and Their Longevity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
항효모 활성 까마중의 추출 조건 최적화 및 추출물의 안정성 조사
한국식품영양과학회지
2017 .12
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of the Yea-Sacc yeast culture on growth performance, nutrient digestibility and fecal score in weanling pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
탈지 녹차씨 추출물의 항효모 활성 안정성 및 산막 형성 억제능 평가
한국식품영양과학회지
2017 .03
Comparison of the Quality Characteristics of Makgeolli Manufactured with Native and Imported Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
녹차씨에서 분리한 물질의 Candida albicans에 대한 저해 활성
한국식품영양과학회지
2018 .04
Anti-Oxidant, Anti-Diabetes, Anti-Microbial and Anti-Thrombosis Activities of Ginger Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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