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고정화된 효모를 이용한 고속 와인 발효기 제작
한국생산제조학회 학술발표대회 논문집
2024 .07
Preparation of Black Garlic Wine and its Characteristics
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Korean Traditional Food
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Wine Quality Assessment Using a Decision Tree with the Features Recommended by the Sequential Forward Selection
한국컴퓨터정보학회논문지
2017 .02
Exploration of Domestic Saccharomyces cerevisiae Strains for Grape Juice Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
발효식품의 품질을 저해하는 부패효모의 발생원인과 검출 및 제어방법
KSBB Journal
2020 .03
Metabolic Regulations and Cellular Functions of Yeast and Their Applications to Fermentation and Brewing
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
생산 연도별 참다래 와인의 이화학적 특성 및 휘발성 향기성분
농업생명과학연구
2017 .04
인공지능 기반 챗봇 서비스를 활용한 와인 추천 앱개발
반도체디스플레이기술학회지
2019 .01
누룩에서 분리한 양조용 효모를 이용한 쌀맥주의 품질특성 연구
한국산학기술학회 논문지
2019 .12
Physicochemical quality of black garlic wine supplemented with tannin
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Engineering Yeast Strains for Producing Food Ingredients and Value-added Chemicals
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Genome-edited Saccharomyces cerevisiae Strains for Improving Quality, Safety, and Flavor of Fermented Foods
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
New metabolic regulation and physiological function of amino acids found in yeast and their application to breeding of industrial yeasts
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Raspberry Pi 모델에 따른 B.A.T.M.A.N. 지원 거리 분석
한국통신학회 학술대회논문집
2019 .06
High efficient fermentative production of cosmetic peptides in Yeast
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
수위센서 실험을 위한 Raspberry Pi 활용
제어로봇시스템학회 각 지부별 자료집
2016 .01
Analysis of Functional Ingredient Accumulation Mechanism and Application in Sake Yeast
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Wine Quality Classification with Multilayer Perceptron
International journal of internet, broadcasting and communication : IJIBC
2018 .01
Improvement of Volatile Quality from Allomyrina dichotoma Larvae Using Yeast Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
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