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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHOD
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
REFERENCES
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Enhancement of Antioxidant Activities from Spinach or Blackberry Juices through Acetic Acid Bacteria Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Evaluation of Antioxidant Activities from Various Vegetable and Berry Juices Related with Phenolic Compound Contents
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Screening of Acetic Acid Bacteria (AAB) producing high acetic acid from Korea Fermented Vinegar
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Recovery of Acetic Acid from An Ethanol Fermentation Broth by Liquid-Liquid Extraction (LLE) Using Various Solvents
화학공학
2015 .01
Enhancement of Antioxidant Activities and Changes of Volatile Compounds from the Mixed Berry Juice through Fermentation by Lactobacillus plantarum
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Preparation of Antioxidant Film Consisting of By-product from Aronia Juice Processing
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
전통식초의 발효방식이 이화학적 특성에 미치는 연구
한국산학기술학회 논문지
2024 .08
아티초크 유산균 발효물의 발효 전후의 항산화 활성에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Characterization of Cell Growth and Acetic Acid Production by the Acetogenic Bacteria Pseudoacetobacterium sp. ES2
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
단행복발효 공정을 이용한 당근식초발효 및 당근식초의 이화학적 특성
농업생명과학연구
2016 .12
Alkaline Deacetylation for Cellulosic Ethanol Production Using Potential Energy Crops
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria and Cellulolytic Enzymes on Fermentation, Nutrient Content, and Microbial Population in Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Improvement of GO/Co/chitosan mediator performance by using acetic acid solution in enzymatic fuel cell
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
블랙베리 착즙액의 유산균 발효를 통한 항산화 활성에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2022 .11
Maximizing Acetate Production in Acetogenic Bacterial Fermentation Using a Hollow-Fiber Membrane-Based Cell Recycling System
AFORE
2024 .11
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Investigation of Effective Conditions for Hydrothermal Extraction of Antioxidant Compounds from Aronia
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Butyric Acid Production by Clostridium sp. S1 Simultaneously Utilizing Sugars and Acetic Acid Originated from Lignocellulosic Hydrolysate
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
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