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왕까마중(Solanum nigrum L.) 열매 분말의 추출 용매에 따른 항산화 및 항균 활성 †
한국식품영양학회지
2021 .01
Optimization for the fermentation process of Solanum nigrum vinegar and its quality evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
항효모 활성 까마중의 추출 조건 최적화 및 추출물의 안정성 조사
한국식품영양과학회지
2017 .12
Rapid generation of transgenic and gene-edited Solanum nigrum plants using Agrobacterium-mediated transformation
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Evaluation of Quality, Antioxidant, and Anti-inflammatory Activity of Sprouted Adlay by Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Simple methods for selection of T-DNA-free segregants from offspring of gene-edited Solanum nigrum
Plant Biotechnology Reports
2022 .04
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Green Pepper (Piper nigrum L.) Extract Suppresses Oxidative Stress and LPS-Induced Inflammation via Regulation of JNK Signaling Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Piper nigrum Fruit Extract Prevents TMA-induced Allergic Contact Dermatitis by Regulating Th2 Cytokines Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
Antioxidant activities and anti-inflammation of the Corni fructus ethanol extracts by harvest periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
블랙커런트(Ribes nigrum) 추출물의 총 안토시아닌 함량 및 항산화 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Natural Seasoning with Improved Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
아스파라거스 비가림 재배 시 1차 수확기간이 2차 수확시기 및 수량에 미치는 영향
농업생명환경연구
2018 .01
Antioxidant profile, antioxidant activity, and physicochemical characteristics of strawberries from different cultivars and harvest locations
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Anti-inflammatory effects of loquat leaves at different harvest times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
후추의 삽목번식에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
수확시기별 구기자 잎 및 열매 추출물의 항산화 및 항염증 활성 효과 비교
한국식품영양과학회지
2018 .07
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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