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새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
Changes in quality characteristics according to storage period of treated oyster mushroom by type of cleaning agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development and Verification of Predictive Models for Growth of Escherichia coli O157:H7 in Oyster Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Risk Assessment Study on Escherichia coli O157:H7 in the Post-Harvest Stage of Oyster Mushrooms in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
느타리 병버섯 재배사 원격환경 모니터링 및 제어시스템 개발
한국버섯학회지
2017 .01
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
큰느타리버섯 수확후 관리기술 최근 연구 동향
한국버섯학회지
2018 .01
Quality characteristics in the storage of vacuum packed oyster mushrooms for meal kits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
연어류 근육의 종류, 수입국 및 부위별 식품학적 품질 특성 비교
한국수산과학회지
2015 .02
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
A review on microalgae as sustainable ingredients in salmonid feed
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Microbiome profiling during oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) production using 16S rRNA gene amplicon sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of fish processing products using domestic farmed salmon in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
굴양식업의 구조변화에 따른 재편 방향
수산해양교육연구
2022 .06
버섯원물과 버섯 추출물 그리고 버섯 유래 화합물을 포함한 식품과 기능성식품
한국버섯학회지
2017 .01
Continuous Cultivation Strategies for CO₂ in a Closed Production of King Oyster Mushrooms and Romaine Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
경북지역 버섯 수출의 특징 분석
한국버섯학회지
2015 .01
Investigation of bacterial microbiota in salmon and smoked salmon using 16S rRNA metagenome sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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