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Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Korean Traditional Food
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Exploration of Domestic Saccharomyces cerevisiae Strains for Grape Juice Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Isolation of Saccharomyces cerevisiae Strains from Nuruk with High Ethanol Productivity
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Ethanol Production Capability of Domestic Saccharomyces cerevisiae Isolates
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Genome-edited Saccharomyces cerevisiae Strains for Improving Quality, Safety, and Flavor of Fermented Foods
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Ethanol Fermentation of Barley Straw by a Multiple-Stress Tolerant Saccharomyces cerevisiae Strain
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Improvement of Volatile Quality from Allomyrina dichotoma Larvae Using Yeast Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Development of Alcohol Yeasts for Beer Brewing
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Production and Biogenesis of Membrane Proteins in Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Potent Thermotolerant Kluyveromyces marxianus Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Comparisons of Simultaneous Saccharification and Fermentation Using Fungi Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Evaluation of Growth and Carbon Dioxide Production by Saccharomyces cerevisiae Isolated from Wild Flowers and Traditional Korean Foods
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
New metabolic regulation and physiological function of amino acids found in yeast and their application to breeding of industrial yeasts
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Metabolic Regulations and Cellular Functions of Yeast and Their Applications to Fermentation and Brewing
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Comparison of Immunomodulatory Effects of the Cell Extracts from Two Different Variants of Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Characterization of Coffee Flavor Profiling through Controlled Symbiotic Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
The Electronic Nose Reveals Starters Influence the Flavor Characteristics of Makgeolli
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Bioconversion of Brown Algae Sargassum horneri into Ethanol by Simultaneous Saccharification and Fermentation by Mannitol-fermenting Saccharomyces cerevisiae
KSBB Journal
2022 .06
누룩에서 분리한 양조용 효모를 이용한 쌀맥주의 품질특성 연구
한국산학기술학회 논문지
2019 .12
Erythritol Production by a Newly Isolated Yeast Strain
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
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