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국내산 밀감꿀의 일반성분, 유기화합물, 무기질 성분 및 비타민C에 관한 연구
Journal of Apiculture
2018 .04
유통 중인 물휴지의 안전성 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
고온 조건에서 CO₂ 상승이 복숭아 ‘미홍’의 광합성 및 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
국내산 오갈피꿀과 아카시아꿀의 유기화합물 및 무기질 성분에 관한 연구
Journal of Apiculture
2018 .04
Study on minerals status of dairy cows and their supplementation through area specific mineral mixture in the state of Jharkhand
한국축산학회지
2016 .12
Inactivation of Salmonella on Eggshells by Chlorine Dioxide Gas
한국축산식품학회지
2016 .01
Depuration of Oysters (Crassostrea gigas) with Aqueous Chlorine Dioxide Treated Seawater
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Removing Effects of Off-Flavor on Perilla Seed Oil by Vacuum Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
SDE 및 SPME법을 이용한 개똥쑥(Artemisia annua L.)의 휘발성 향기성분의 비교
Food Science and Preservation
2018 .06
머위 정유의 화학적 성분 분석 및 수확 연도에 따른 주요 화합물 함량 비교
한국식품영양학회지
2017 .02
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of the physical characteristics according to the varieties of perilla for the development of a high-quality, high-efficiency cleaner and stone separator
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
Disinfection efficacy of slightly acidic electrolyzed water (SlAEW) against some fresh vegetables
Food Science and Preservation
2017 .04
Physico-chemical properties of perilla seed oils extracted after drying under the various temperature and time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of perilla oil and fish oil in colonic inflammation using high-fat diet induced mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
들깨종자의 부위별 향기성분
한국식품영양과학회지
2022 .03
구멍갈파래(Ulva australis) 생육제어 효과 증진을 위한 화합물 및 고온의 복합처리
Weed&Turfgrass Science
2018 .03
곤달비 및 곰취의 휘발성 향기성분 비교
한국식품영양학회지
2021 .08
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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