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Are Fermented Foods Art or Technology?
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
Fermentation Characteristics of Kimchi Lactic Acid Bacteria Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Degradation of Biogenic Amine by Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Enhancement of Antioxidant Activities and Changes of Volatile Compounds from the Mixed Berry Juice through Fermentation by Lactobacillus plantarum
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Isolation and Identification of Yeasts or Lactic Acid Bacteria from Natural Environments
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
다양한 배양조건에 따른 Lactobacillus plantarum BG0001 배양액의 항균활성
KSBB Journal
2019 .12
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Effects of Lactic Acid Bacteria and Cellulolytic Enzymes on Fermentation, Nutrient Content, and Microbial Population in Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
발효된 물김치인 동치미에서 분리한 혼합 젖산균의 생리활성 증진에 대한 연구
KSBB Journal
2015 .10
Anti-aging Activities of Soymilk Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Mouse Feeding Study of Sourdough Bread and Its Microbiome Analysis for Evaluation of Human Health Promotion Effects
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Improved Acid Tolerance of Lactobacillus plantarum D3 by Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Development of Genetic-Based Quality Control Techniques for the Fermentation Starters of SPC
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Characterization of Coffee Flavor Profiling through Controlled Symbiotic Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Flower or Soil Samples in Kangwon National University"s Academic Forest
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Characteristic Alteration of Kimchi Metabolome Unique to Single Inoculation of Major Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
아티초크 유산균 발효물의 발효 전후의 항산화 활성에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .09
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