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서론
본론
결론
References
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Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
The Role of Meat Protein in Generation of Oxidative Stress and Pathophysiology of Metabolic Syndromes
Food science of animal resources
2020 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
대체육의 지속 가능한 발전을 위한 최신 연구 동향과 식품학적 고찰
한국식품영양과학회지
2025 .01
Effect of particle size of plant-based protein ink on the texture of 3D printed alternative meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Revolutionizing the food service industry: The potential of alternative meats and edible insects for sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
New Direction of Plant-Based Meat, Which is to Create a Better World
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
펫푸드 시장에서의 배양육 활성화 방안
식품과학과 산업
2022 .12
대체 단백질, 배양육 소재의 최신 연구 동향
식품산업과 영양
2019 .12
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
A qualitative study on the consumption experiences of plant-based meat alternatives: Focusing on consumers in South Korea and the United States
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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