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Advanced Material Technology to Affect Food and Healthy Life
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Case studies of sustainable packaging solutions for health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of phytochemical library for healthy functional ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Nutritious single-cell-based foods for more sustainable and healthy diets in urban areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of a Personalized Healthy Functional Food Recommendation Algorithm Based on a Systematically Structured Questionnaire
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Strategy for healthy aging promotion from in and out
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of regulatory science decision-making process for listing healthy functional food ingredients in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
지속가능한 농업 인식도 및 수용의향 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
Healthy food choices for disease management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The perception of healthy eating and consumption behavior regarding convenience foods for the development of healthy convenience foods-Focus Group Interviews between 10s and 50s years old
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
인체에서 식품의 기능성 확인을 위한 최신의 분석 방법
식품과학과 산업
2018 .03
Study for Establishment of Guidelines for Standardizing Functional Materials for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
AQUACULTURE – FOR SUSTAINABLE SYSTEMS OF THE FUTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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