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Transcriptional Regulation of Fruit Softening in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes of Neutral Sugar Composition in Pectins During Ripening in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Transcriptome Analysis of Anthocyanin Biosynthesis Genes in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruits during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Changes in Cell Wall Composition and Cell Wall Modifying Enzyme Activities in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
하이부쉬 블루베리 중생종 ‘Bluecrop’의 영양진단을 위한 적정 엽분석 시기
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Abscisic Acid and Anthocyanin Biosynthesis in Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
하이부시 블루베리 ‘블루크롭’ 엽 크기에 따른 광합성 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Anthocyanin Biosynthesis associated with Skin Coloration in Highbush Blueberry Fruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Differentiation of highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) fruit cultivars by GC-MS-based metabolic profiling
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Expressions of Cell Wall Modification Related Genes in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum) Fruits during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Effects of Daylength and Abscisic Acid on Ripening Characteristics in Post-harvested ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
블루베리 품종별 상온 유통중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Antioxidant Capacity and Physiological Compound Content of Highbush Blueberry Varieties Extracted in Different Ethanolic Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Field Performance of Highbush Blueberry Propagated by Stem Cuttings and Micropropagation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Flowering and Harvest Period Phenology Differences of ‘Duke’ Highbush Blueberry in Each Region
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Preharvest Methyl Jasmonate and Salicylic Acid Treatments Improve the Nutritional Qualities and Postharvest Storability of Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Changes of Endogenous Abscisic Acid and Anthocyanin Contents in ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits during Development and Accelerated Fruit Coloration by Exogenous Abscisic Acid
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
하이부쉬 블루베리 품종별 착과 유무와 재식거리에 따른 수체 생육 및 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
블루베리 ‘블루크랍’ 결과모지 특성에 따른 수확량 및 품질의 차이
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effect of a Preharvest Peracetic Acid Treatment on the Natural Decay of Strawberries during Room-temperature Storage
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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