지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
국내 유통 콩 및 녹두가루 제품의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .10
Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Optimization of process parameters for low-moisture meat analog produced by isolated mung bean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of the addition of isolated mung bean protein on the physicochemical characteristics of low-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of high-moisture meat analog production with the addition of isolated mung bean protein using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality and Physicochemical Characteristics of Various Commercial Roasted Sword bean Tea Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Transglutaminase Treatment on Rheological and Gelation Properties of Mung Bean Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Phase Transitions and Critical Phenomena of Mung Bean Protein Isolate and Carboxymethyl Cellulose in Aqueous Solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteritics of Green Kernal Black Bean with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Origin and Seed Weight on the Levels of Health-Promoting Metabolites in Mung Beans (Vigna radiate L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of pH-shifting on the Structural and Water-immobilizng Properties of Mung Bean Protein Isolates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Thermal Gelation of Vicilin and Legumin Globulins Isolated from Mung Bean and Red Bean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
발아 및 볶음처리가 동부가루의 품질 및 이화학 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2018 .03
Amino Acid Composition and Functional Properties of Protein Concentrate from Mung Bean (Vigna radiata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Improvement of the Water-resistance Properties of Mung Bean Starch-based Edible Films via the Incorporation of Sunflower Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
배전조건이 아라비카 커피의 이화학적 성질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
0