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Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Hangover Relieving Effect of Coated Roasting Coffee Beans with Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
원산지에 따른 커피의 이화학적 특성, 생리활성 성분 및 산화방지 활성
한국식품과학회지
2017 .10
Chlorogenic acids in coffee: From bean to cup to human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Metabolic Features of Coffee Beans Depending on Planted Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Descriptive Analysis of Seven Leguminous Plants in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Contents of Chlorogenic Acids in Cold Brew Extracts from India Coffee Bean by Roasting Intensity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
단기저장 기간 중 커피원두의 지방산가, chlorogenic acid 및 항산화 활성 변화
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
배전조건이 아라비카 커피의 이화학적 성질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Growth of Molds on Green Coffee Beans Treated with Chlorine Dioxide Gas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
콩과 아열대채소 ‘Green beans’ 유전자원별 고랭지 생육 및 수량특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of quality characteristics by green bean (Phaseolus vulgaris L.) variety.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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