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Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Properties of Various Commercial Tangerine Peel Tea Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Influence of Sprouted and Roasted Barley on Ochratoxin A Reduction in the Manufacturing Process of Roasted Barley Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Volatile Compounds, Phenolic Compounds, and Free Sugars in Roasted Coffee Beans that Influence Sensory Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Comparison of Processing Conditions to Enhance Functional Properties of Sword Beans (Canavalia gladiata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics During Fermentation of Roasted Platycodon grandiflorum and Its Flower Ethanol Extract Mixed Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Brewing Time on Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Blended Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of the Physicochemical Components and Antioxidant Effects of Air Dried and Roasted Liriopis Tuber Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
수분함량을 달리하여 제조한 볶음 옥수수차의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Descriptive Analysis of Seven Leguminous Plants in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Physicochemical Properties and Antioxidative Activities of Processing Byproducts of Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Quality Characteristics of Roasted Rapeseed Oil according to Harvest Times and Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Syrup Products Containing D-Allulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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