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이용수
ABSTRACT
서론
연구대상 및 방법
결과
고찰
요약 및 결론
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Exploratory study on effect of eco-friendly program in high school foodservice on adolescents’ dietary behavior and satisfaction with foodservice
Journal of Nutrition and Health
2017 .10
대구시 삼삼급식소와 일반급식소의 나트륨 및 당류 저감화 실천도 비교
대한지역사회영양학회지
2021 .08
Workplace foodservice meals are associated with higher nutritional quality among adult Korean workers: a nationwide cross-sectional study
Nutrition Research and Practice
2022 .04
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Nutrition Research and Practice
2022 .04
계층적 분석과정을 적용한 학교급식 식단 구성의 중요도 분석
Journal of Nutrition and Health
2024 .06
서울지역 일부 중학생의 학교급식 개선을 위한 급식만족도와 식생활교육 요구도 조사
대한지역사회영양학회지
2017 .04
중·고등학생의 학교급식 인지도 및 만족도 증진을 위한 학생배식도우미제도의 활용 가능성
대한지역사회영양학회지
2018 .06
Analysis of hotspots and emerging trends in school foodservice research using CiteSpace
Nutrition Research and Practice
2024 .12
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Nutrition Research and Practice
2024 .12
Consumer perceptions on sustainable practices implemented in foodservice organizations in Korea
Nutrition Research and Practice
2016 .02
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Nutrition Research and Practice
2016 .02
제주지역 초등학생 학부모의 친환경급식에 대한 인식도 및 만족도 조사
Journal of Nutrition and Health
2015 .02
경기지역 일부 중학생의 식행동과 생활스트레스와의 관계
대한지역사회영양학회지
2019 .10
대구지역 학교급식 나트륨 저감화 실태 및 나트륨 저감화 방법에 대한 중요도-수행도 분석
대한지역사회영양학회지
2020 .10
한국 성인들이 섭취한 음식의 제공 장소별 조리법에 따른 음식 유형 분석: 2015년 국민건강영양조사 자료 이용
한국식품조리과학회지
2017 .01
Dietary supplement use and its related factors among Chinese international and Korean college students in South Korea
Nutrition Research and Practice
2023 .04
Dietary supplement use and its related factors among Chinese international and Korean college students in South Korea
Nutrition Research and Practice
2023 .04
한국과 중국 일부지역 여대생의 균형식 섭취 행동변화단계에 영향을 미치는 요인 비교
한국지역사회생활과학회지
2017 .02
청주지역 일부 대학생의 혼자 식사(혼밥) 섭취 실태 및 관련 식행동
생활과학연구논총
2023 .04
Meal skipping habits and nutritional status among Ghanaian students living in Korea
Journal of Nutrition and Health
2017 .08
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