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경북지역 양송이버섯(Agaricus bisporus) 생산 감소 원인 연구
한국버섯학회지
2015 .01
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
Evaluation of vitamin B₁ and B₃ contents according to the different cooking method in button mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
Growth Modeling of Escherichia coli O157:H7 in Button Mushroom Based on Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
Percieved Benefits and Knowledge Level of Mushroom Farmers Towards Mushroom Production in Selected Local Governments Area, Oyo State, Nigeria
Journal of forest and environmental science
2024 .09
버섯원물과 버섯 추출물 그리고 버섯 유래 화합물을 포함한 식품과 기능성식품
한국버섯학회지
2017 .01
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
갈색 양송이 신품종 '호감' 육성
한국버섯학회지
2015 .01
양송이 전용 유통 용기 개발
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
느타리 병버섯 재배사 원격환경 모니터링 및 제어시스템 개발
한국버섯학회지
2017 .01
약용버섯과 식용버섯의 건조방법에 따른 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
버섯 산업의 발달 동향
한국버섯학회지
2016 .01
Variation of vitamin B6 contents in mushroom cultivars by food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Establishment of Optimal Thermal/Non-thermal Household Cooking Methods to Control Escherichia coli O157:H7 in Button and Oyster Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
버섯 수확 후 배지의 산업적 활용
한국버섯학회지
2019 .01
A prospective association between dietary mushroom intake and the risk of type 2 diabetes: the Korean Genome and Epidemiology Study–Cardiovascular Disease Association Study
Epidemiology and Health
2024 .01
The Development of Oral Solid Formulation using the extraction of Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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