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R&D strategy for functional food through successful cases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Clinical Trial Center for Functional Foods (CTCF2), Roles in Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Clinical Trials for Respiratory Health of Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
간호대학생의 임상시험에 대한 인식
수산해양교육연구
2024 .10
Probiotics as Functional Foods: Application and Clinical Trials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategies for Safety Study in Domestic/Global Health Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Licensing Strategy of Food (Health Functional Food-Oriented)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Strategy Establishment and Functionality Evaluation in Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Trends in the Domestic Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Analysis of the status and system of functional labeling food in Japan to supplement the functional report system for fresh food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Regional disparities in the availability of cancer clinical trials in Korea
Epidemiology and Health
2024 .01
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development Strategy of Health Functional Food Using the Smart-Farm Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategy for Problem Solving in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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